Menu Sluiten

Media

Radio

Als je op zoek bent naar een radiomaker die van lokaal tot landelijk de verschillende kanten van het vak heeft mogen ontdekken, dan ben je aan het juiste adres! Met enthousiasme kom ik je helpen bij jouw radiostation of -project.

Maar als je zegt “van lokaal tot landelijk”, wat bedoel je daar dan precies mee? Goede vraag! Hieronder een aantal van mijn opdrachtgevers, om je een beeld te geven.

Mij kun je breed inzetten, van producer tot DJ en van cameraman tot (online) redacteur. Ben ik de man die je zoekt? Dan stel ik voor dat we contact hebben, weten we in ieder geval of we op dezelfde golflengte zitten.

Fotografie

Foto’s moeten een verhaal vertellen. Jouw verhaal. Het zijn dé herinneringen die je letterlijk de rest van je leven kunt meedragen, dus moet alles kloppen. Zowel voor, tijdens als na de sessie. Daarom ontzorg ik je volledig, en heb jij geen gedoe. Ook niet achteraf.

Ik begrijp heel goed dat je eerst een idee wil krijgen van mijn stijl van fotograferen voordat je met me in zee gaat. Het zou vreemd zijn als je dat niet deed! Daarom heb ik hieronder een selectie voor je gemaakt, zodat je op je gemak kunt beslissen of onze smaken niet verschillen.

Mag ik jouw verhaal vertellen? Dat zal ik met veel plezier doen! Zowel het maken van de foto’s, als de nabewerking, om je vervolgens alles te kunnen sturen. Je hoeft dus geen selectie te maken of te betalen per foto. Dit is een all-inclusive aanbod.

Tekst

Artikelen schrijven behoort vandaag de dag tot de nieuwe standaard, iedereen wil graag meedoen. Wat velen echter onderschatten is dat het schrijven van een tekst een vak apart is. Zo moet je natuurlijk denken aan spelling en grammatica, maar ook je doelgroep en de bijbehorende schrijfstijl is essentieel. De juiste snaar raken met tekst is moeilijker dan je in eerste instantie denkt.

Als schrijver heb ik geschreven voor een aantal – met name muziekgerelateerde – platformen als recensent en ben ik actief als (eind)redacteur. Daarnaast schrijf ik zo nu en dan voor mijn eigen weblog. Benieuwd? Hieronder vind je de drie meest recente artikelen:

Heb jij nog tekst(en) waar iets mee moet gebeuren? Bedenk jij wat je daar graag mee zou willen, dan vertel ik je alles over de mogelijkheden. Vrijblijvend, dat krijg je zwart op wit van me.