Menu Sluiten

ICT

Iets met computers

Al is dat niet helemaal waar, want ik bied geen computerservice aan huis aan. Helaas kom ik dus niet langs om je laptop of desktop te repareren of software te installeren. De zogeheten “er zit een stekker aan dus je fixt ‘t wel”-dienst dus. Wel adviseer ik je graag over alles wat met computers te maken heeft. Of ‘t nu de aanschaf van een nieuwe laptop betreft, hosting voor je website, vraagstukken over (het aanleggen van) IT-infrastrcutuur of andere (complexe) technische uitdagingen, dan wil ik je heel graag helpen!

Natuurlijk heb ik, net als iedereen, wel m’n voorkeur voor bepaalde merken. Zo erg zelfs dat ik er mijn specialisme van heb gemaakt. Hieronder vind je een greep uit de merken waar ik het meeste gevoel bij heb, maar uiteraard is de lijst niet uitgesloten tot enkel deze merken.

Voor jou ga ik mijn uiterste best doen om een oplossing te vinden, en zal je daar op een verantwoorde en onderbouwde manier in adviseren. Afhankelijk van het type oplossing kan ik je eventueel ook helpen met implementeren. Zo niet, dan zoek ik iemand die dat wel kan. Uiteraard houd ik een vinger aan de pols. Zo heb jij er geen omkijken naar en mag je er vanuit gaan dat ‘t goed komt.

Mijn ervaring

Is ontstaan uit de verschillende functies die ik voor verschillende werkgevers heb mogen uitoefenen, en welke ik op dit moment voor delaware ook nog steeds uitvoer. In mijn carrière heb ik kennis en ervaring opgedaan die mij nog dagelijks helpt, en waarmee ik jou weer van dienst kan zijn. Want kennis moet je delen, toch? En dat doe ik graag! Zo helpen we elkaar steeds een stukje verder.

januari 2018

delaware

Integrated Enterprise Consultant

januari 2018
november 2015

Goldfish ICT

Technical / Infrastructure Consultant

november 2015
november 2012

EXIN

Technical Application Manager

november 2012
december 2009

Stichting Digidact

Application Manager

december 2009
februari 2009

McDonald’s Nederland

Support / Helpdesk Engineer

februari 2009

De formule

Simpel: jij vertelt me over je uitdaging, en ik stel alles in het werk om een oplossing te vinden, waarna ik ‘m misschien ook nog zelf kan implementeren. Kan ik dat niet, dan zal ik er in ieder geval voor zorgen dat we iemand vinden die dat wel kan. Natuurlijk houd ik dan voor je in de gaten dat het (goed) gebeurt! Ontzorgen noem ik ‘t ook wel.

Laat mij ervoor zorgen dat jij je geen zorgen hoeft te maken. Het komt altijd goed. Da’s een belofte, zwart op wit. Ik zal er persoonlijk voor zorgen dat ik die belofte nakom. Hoe dan ook. Daar mag je me aan houden!